Tjäna pengar på betting

  • av

Vem har inte drömt om att få vinna pengar på spel. Tyvärr är en stor lottovinst ganska få förunnat och för de flesta förblir det en dröm. Däremot är det inte helt omöjligt att kunna tjäna lite extra pengar med hjälp av betting. Just spelformen betting skiljer sig åt från vanliga lotterier genom att spelarens vinstchanser ökar med spelarens kunskap.

Vanliga lotterier bygger på slumpen, att du till exempel ska välja ut några nummer och sen är det slumpen som avgör om de numren kommer att bli dragna eller inte. Med betting är det precis tvärtom, det är inte slumpen utan kunskap som avgör om du har chans att vinna eller inte. Självklart kommer tur att ha ett visst mått av betydelse även inom betting, precis som inom all sport.

Jobba rätt

Om du jobbar målmedvetet med ditt spelande och ser till att skaffa dig goda kunskaper om det du bettar på så är det fullt möjligt att på sikt skaffa dig en säker extrainkomst. Att tjäna pengar på betting är inget som kommer att ge stora pengar snabbt men den som är villig att lära sig av sina misstag och hela tiden gå vidare kommer att kunna tjäna pengar. Det viktigaste är att hela tiden uppdatera sin plan med det senaste man lärt sig och sen hålla sig till planen.

De pengar du spelar för ska vara pengar du har råd att förlora. Lockas inte att försöka ta igen förluster genom att satsa extra mycket av pengar du egentligen inte kan förlora. Lär dig istället av dina misstag och fortsätt med din plan. Det är viktigt att du regelbundet för bok över ditt spel. På så sätt kan du lätt gå tillbaka och analysera och dra slutsatser av ditt tidigare spelande. Då kan du lätt se mönster i ditt spelande och dra nyttiga lärdomar av dina misstag.

Var påläst

Inom betting är kunskap a och o. Den som vet mest kommer också att ha störst chans att vinna. Håll koll på oddsen hos de olika spelbolagen och hur de förändras. Det händer att spelbolagen ibland gör ett misstag i sin oddssättning och då gäller det att handla snabbt för att inte gå miste om chansen. Det är speciellt viktigt att vara alert om du spelar på live-betting, då gäller det att agera snabbt eftersom att förhållanden och odds kan ändras snabbt.

Spela på hästar

Kill your darlings

Många som spelar satsar alltid på att storlagen ska vinna, till exempel Barcelona, Tyskland eller Manchester United. Här gäller det att våga gå emot det invanda och våga satsa på att favoritlaget ska förlora om det är så förutsättningarna verkar se ut. Se till att spela mycket och titta mycket på sport, det gäller att hela tiden skaffa sig kunskaper. Läs hela tiden på om de senaste nyheterna, alla detaljer kan spela in, vilka som är skadade, laguppställning, resor och väder.

Tajming

En del spelexperter hävdar att spelbolagen gör som flest misstag i sin oddssättning på tisdagar så just den dagen kan det kanske vara en god idé att vara extra uppmärksam. Det kan också löna sig att spela på de lägre divisionerna om man har den kunskapen. Även här kan spelbolagen sätta odds som är till spelarens fördel.

Men jag gillar inte sport

Det är en klar fördel om man tycker om det man ska göra. Ska du satsa pengar på vem som ska vinna valet gäller det precis som inom sport att hålla koll på det senaste, inför val presenteras hela tiden nya valundersökningar så oddsen ändras hela tiden, då gäller det att hänga med och satsa i rätt ögonblick.

Du som inte har något stort sportintresse kan även du tjäna pengar på betting. Tack vare internet kan man idag enkelt spela på allt från underhållning till politik. Du kan även spela på hur vädret ska bli eller vem du tror ska vinna Nobelpriset i litteratur nästa gång. Så betting är inte något som är endast för sportintresserade, även du kan tjäna extra pengar på just ditt intresse.